Culturele raad organiseert gedichtenwedstrijd

15 november 2005

PAPENDRECHT - De sectie Letteren van de Stichting Culturele Raad Papendrecht (CRP) organiseert jaarlijks een gedichtenwedstrijd: het thema is dit keer “Samen”. Iedereen die het leuk vindt zijn of haar gedachten en gevoelens in poëzievorm op het papier te zetten wordt van harte uitgenodigd mee te doen en een gedicht in te zenden.

Voorwaarden
Er zijn wel een paar voorwaarden:
- uw gedicht is nog niet eerder gepubliceerd;
- uw gedicht blijft in het bezit van de CRP, die het ook mag publiceren;
- er zijn prijzen voor twee leeftijdscategorieën: tot 18 jaar en volwassenen;
- uw gedicht mag niet te lang zijn, het moet passen op een A4-tje;
- u dient uw naam, adres, telefoonnummer en leeftijd te vermelden.

U kunt inzenden tot 15 december a.s. aan:

Stichting Culturele Raad Papendrecht
Postbus 11
3350 AA Papendrecht
o.v.v “Gedichtenwedstrijd”

Een deskundige jury zal alle inzendingen die aan de hierboven vermelde regels voldoen, beoordelen. Deze jury bestaat uit J. Sluijters, A.C. van Renselaar en P. Kaptein. De prijsuitreiking vindt plaats op zaterdag 28 januari in de openbare Bibliotheek aan de Markt in Papendrecht.

Suggesties
Daar het thema “Samen” breed gezien kan worden, willen wij u een handje op weg helpen met enige suggesties. U kunt bijvoorbeeld denken aan een gezamenlijke reis die u gemaakt heeft, een ouder-kindrelatie, een huwelijk, het gezamenlijk werken in een organisatie zoals Vluchtelingenhulp of Amnesty International, of aan het samen sporten. Wellicht dat een internationale samenwerking tussen landen of naties u inspireert? Kortom, alles wat gezamenlijk gedaan of gedeeld kan worden, zowel als duo als in groepsverband, kan gebruikt worden. Het is aan u en uw creativiteit een poëtische uitlaatklep te vinden voor dit onderwerp. Veel succes!

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.