Landgraaf verhuist naar tijdelijk winkelcentrum

15 november 2005

PAPENDRECHT - De winkel van de firma Landgraaf verhuist over enkele weken naar het tijdelijk winkelcentrum aan Den Briel. Het tijdelijk winkelcentrum wordt daartoe uitgebreid met een unit op het grasveld tegenover het postkantoor en de ING-bank.

Landgraaf is nu nog met twee winkels gehuisvest aan de Overtoom. Binnenkort starten daar de werkzaamheden voor de omleidingsroute en de bouw van de parkeergarage met winkels en woningen. Het was dan ook wenselijk voor de Landgraafwinkels een andere locatie te vinden.

De uitbreiding van het tijdelijk winkelcentrum valt binnen de in het verleden verleende bouwvergunning. Destijds verhuisden minder winkels dan in de bouwvergunning was voorzien. De geplande units tegenover het postkantoor en ING bank werden toen niet geplaatst. De nieuwe unit komt er hetzelfde uit te zien als de bestaande. De plaatsing van de unit start maandag 14 november; de bouwtijd is ongeveer twee weken.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.