Politie houdt jongen aan voor mes in auto

13 november 2005

PAPENDRECHT - Een 18 jarige jongen uit Dordrecht is door politieagenten aangehouden nadat in zijn auto een mes werd aangetroffen. Dit gebeurde op zondagavond 13 november 2005 omstreeks 20.00 uur op de Vijzellaan. Agenten troffen tijdens een controle een keukenmes aan. De verdachte verklaarde dat hij dit mes voor zijn eigen veiligheid bij zich had. Het mes werd in beslag genomen. Na verhoor is de verdachte heengezonden. De politie maakt proces-verbaal op.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.