Zwembad De Hooght behaalt keurmerk

12 november 2005
Zwembad De Hooght behaalt keurmerk

PAPENDRECHT - Wethouder de Looff onthulde vrijdag 11 november geheel in (zwembad)stijl het Keurmerk Veilig en Schoon in zwembad De Hooght. Hij dook namelijk strak in z'n kostuum het water in om het keurmerk op te vissen, dat hij hier trots op de foto laat zien.

Het zwembad heeft het Keurmerk verdiend omdat het nu aan alle wettelijke eisen voldoet omtrent zaken zoals veiligheid, waterkwaliteit en de bekwaamheid van het personeel.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.