Verdachte aangehouden voor overval op ticketshop De Willem

09 november 2005

PAPENDRECHT - De politie heeft op woensdagmiddag 9 november een 24-jarige man zonder vaste woon of verblijfplaats aangehouden in een woning aan de Karekietstraat in Sliedrecht. De man wordt verdacht van betrokkenheid bij de overval op een ticketbureau in de bibliotheek aan de Markt in Papendrecht. Dit gebeurde op 25 oktober j.l.

Een man kwam toen binnen bij het ticketbureau en bedreigde de twee aanwezige medewerkers met een wapen. De verdachte ging er met een onbekende buit vandoor. De politie stelde direct een onderzoek in en hield de 24-jarige woensdagmiddag aan. Ook hield de politie een 16-jarig meisje uit Papendrecht aan. Zij wordt ervan verdacht de verdachte uit handen van de politie te hebben willen houden. Ze is na verhoor in vrijheid gesteld.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.