Man aangehouden voor overmatig drankgebruik

05 november 2005

PAPENDRECHT – Een 35-jarige man uit Papendrecht is zaterdagavond 5 november de fout in gegaan. Hij werd eerst op een parkeerplaats gecontroleerd langs de Vijzellaan. De man werkte mee aan een blaastest en bleek teveel gedronken te hebben. De man werd gezegd dat hij niet meer mocht rijden. Dit deed hij toch. Op de Wieklaan hield de politie de man aan. Hij moest weer blazen en blies wederom ver boven de streep (755 ugl). Het rijbewijs van de man werd ingevorderd.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.