Bereikbaarheid supermarkt MCD

03 november 2005

PAPENDRECHT – Supermarkt MCD in de wijk Oostpolder is - voor omwonende en uitsluitend voor personenauto’s - inmiddels ook bereikbaar via het noordelijke gedeelte van de Oostkil. Vrachtverkeer is hier niet toegestaan. In de week van maandag 14 november zijn asfalteringswerkzaamheden gepland voor de Noordkil en het noordelijke gedeelte van de Oostkil. De omleidingen worden ter plaatse aangegeven, hulpdiensten worden tijdig op de hoogte gesteld van de werkzaamheden.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.