DES'72 wint van concurrent

31 oktober 2005

PAPENDRECHT - De ploeg Kia/HVV uit Velsen Noord handelt haar thuis wedstrijden af in de de Kinheimhal in Beverwijk. Tot de komst van de Papendrechters ging dit gepaard zonder verlies punten. De wedstrijd had een vliegende start want na negen minuten spelen gaf het scorebord een 9-9 stand aan. DES'72/HAR&O, dat speelde zonder de zieke Andre Kraaijeveld en met een geblesseerde Arjan Koster op de bank, zag toch kans om langzaam maar zeker weg te lopen bij de thuisploeg en kon met een 17-13 voorsprong gaan rusten.

Ook na de rust zette dit spelpatroon zich en na tien minuten spelen was de voorsprong maximaal 8 punten met een 23-15 stand. Het laatste kwartier sloeg de vermoeidheid, mede door het gebrek aan wissels, toe bij DES en konden de Noord Hollanders langzaam dichterbij komen. Toch liet DES'72/HAR&O zich de winst niet meer ontnemen en passeert door deze winst, KIA/HCV '90 dat net boven de Papendrechters op de ranglijst stond. Volgende week wacht DES een nog zwaardere tegenstander want dan moeten zij bij koploper Swift op bezoek.

Doelpunten Joost van Est 12x, Remco Peters 5x Michael Oosterbaan4x, Oskar Broz 3x, Tim Hoogendoorn 3x, Joris van Donk 2x, Alvin van der Kuil en Peter Kraaijeveld beide 1x.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.