Frans Bouter met pensioen

28 oktober 2005
Frans Bouter met pensioen

PAPENDRECHT – Na een onderwijscarrière van meer dan 40 jaar geniet Frans Bouter nu van zijn pensioen.

Ter gelegenheid hiervan werd hem op vrijdag 28 oktober een receptie aangeboden in de hal van de Koningin Beatrixschool, waar leraren, ouders, oud-leerlingen en andere belangstellenden hem de hand konden schudden.

Bouter was in het verleden leraar in de bovenbouw en directeur van de Prins Mauritsschool en de Prins Willem-Alexanderschool aan de Douwes Dekkerlaan. De laatste jaren was hij leraar op de Koningin Beatrixschool aan de Douwes Dekkerlaan en sinds vorig jaar na de verhuizing aan de Van der Palmstraat.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.