Man aangehouden wegens rijden onder invloed

28 oktober 2005

PAPENDRECHT - Een 24-jarige automobilist uit Rotterdam is op vrijdag 28 oktober op de Burgemeester Keijzerweg aangehouden. Zijn achterlicht was kapot. Hij bleek te rijden onder invloed en in zijn auto was harddrugs aanwezig. Ook verklaarde de man harddrugs te hebben gebruikt. In de auto bleken diverse inbrekerswerktuigen en autoradio’s te liggen. Het rijbewijs van de man is ingevorderd. De man wordt verhoord.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.