Vrouw valt van paard

26 oktober 2005

PAPENDRECHT- Een 44-jarige vrouw uit Dordrecht is op woensdag 26 oktober van haar paard gevallen en ernstig gewond geraakt. Dit gebeurde bij een manege aan de Amberdreef. Het paard van de vrouw schrok als gevolg van een hard geluid en begon te galopperen. Hierdoor viel de vrouw van het paard en kwam tegen een houten wand terecht. Er werden twee ambulances en een traumahelikopter ingezet.

Het slachtoffer had het zeer benauwd en kreeg geen zuurstof meer. De arts heeft haar ter plekke geopereerd. Vervolgens is zij met een spoedtransport naar het ziekenhuis gebracht. De vrouw heeft als gevolg van de val haar ribben gebroken en een geperforeerde long. Ook haar rechterbeen is gebroken.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.