Overval op ticketshop

25 oktober 2005

PAPENDRECHT – Dinsdagmiddag 25 oktober rond 14.00 uur heeft een gewapende man een overval gepleegd in de ticketshop van De Willem aan de Markt. De directeur, Erik Groeneweg, en een medewerkster kregen een pistool onder de neus geduwd en hebben het enige gedaan wat men op zo'n moment kan doen: de geldla afgeven. Geld is echter zelden aanwezig. Bijna iedereen pint z'n kaartjes. De roof heeft dan ook slechts enkele tientjes opgeleverd, maar wel een bijzonder slechte ervaring voor de twee aanwezige mensen. "De schrik zit er goed in wanneer je zoiets meemaakt", zegt Erik. "Slachtofferhulp is geweest en heeft met ons gepraat maar de verwerking zal ieder toch op eigen wijze en tijd moeten doen." Ook de medewerkers van de Bibliotheek, in het zelfde gebouw gevestigd, waren erg ontdaan over het gebeurde.

Mogelijk zijn er mensen die de man kort voor of na de overval gezien hebben of hem herkennen naar aanleiding van het signalement:
- Negroide man
- Normaal tot mager postuur
- 1.70 m.
- Zwarte pet
- Zwarte jas (driekwart)
- Zwarte broek
- Donkere (sport)zonnebril
- De man had een tas bij zich
Mensen die de man (menen te) herkennen worden verzocht te bellen met de recherche van district Alblasserwaard/Vijfheerenlanden via telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief).

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.