Mannen van DES'72 blijven thuis ongeslagen

22 oktober 2005
Mannen van DES'72 blijven thuis ongeslagen

PAPENDRECHT - De Papendrechtse ploeg heeft in de thuishaven, sporthal De Donck, nog geen nederlaag geleden. AHC Kolping was dus gewaarschuwd. DES, spelend zonder Arjan Koster, startte strek en nam snel een 6-2 voorsprong. Steeds behield DES een marge van ongeveer 3 punten maar een klein dipje zorgde ervoor dat de ploeg uit Alkmaar DES naderde tot op 1 punt bij een 13-12 stand in de 21e minuut. Deze dip duurde echter niet lang en DES speelde zich naar een comfortabele 21-15 ruststand.

Ook de tweede helft kende DES weinig problemen en kon Kolping gemakkelijk op afstand worden gehouden. Na 3 minutenspelen had DES 9 punten voorsprong bij een 25-16 stand. Kolping, die slechts twee wissel-spelers op de bank had, kon de achterstand nog 1 keer verkleinen naar 30-27 in de 17e minuut. Daarna viel het doek definitief voor de Alkmaarders en speelde DES gemakkelijk de wedstrijd uit. De eindstand van dit doelpuntenfestijn ,waarbij Joost van Est er liefst 14 voor zijn rekening nam, werd 37-32

Doelpunten DES'72: Joost van Est 14x, Remco Peters 6x, Andre Kraaijeveld 5x, Oskar Broz 5x, Michael Oosterbaan 4x, Jorn Schutte 2x, en Alvin van de Kuil 1

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.