Gemeenteraadslid Monica van den Berg zet zich in voor Excelsior

21 oktober 2005
Gemeenteraadslid Monica van den Berg zet zich in voor Excelsior

PAPENDRECHT – Het vrijwilligerswerk in Papendrecht en omgeving wordt gesteund door het Papendrechtse PAD/Steunpunt Vrijwilligerswerk, dat o.a. het lokale bestuur stimuleert om structureel aandacht te besteden aan het vrijwilligerswerk in de gemeente. Om die reden is eerder dit jaar een plan ontwikkeld, waarbij een gemeenteraadslid tijdelijk aan een vrijwilligersorganisatie werd gekoppeld om mee te kijken wat er in zo’n organisatie speelt. Zo is duo-raadslid Monica van den Berg-Offereins (ChristenUnie) enige tijd op informele wijze gekoppeld geweest aan muziekvereniging Excelsior, waar zij kennis heeft gemaakt met de organisatie, het vele werk dat daarin verzet wordt en de problemen waar zo’n organisatie mee te maken kan hebben. Maar liefst 12 raadsleden hebben op deze wijze deelgenomen aan het koppelingsplan.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.