Schoolhandbaltoernooi DES ’72 groot succes

20 oktober 2005
Schoolhandbaltoernooi DES ’72 groot succes

Dinsdag 18 november werd het jaarlijkse schoolhandbaltoernooi weer gespeeld in de Donck. Een grote opkomst van vooral de kleinsten. Wel 10 teams van de groepen 3/4/5 streden ’s morgens om de 1e prijs.

De dag begon met een gezamenlijke warming-up o.l.v. de meisjes B van DES ’72. Alle kinderen deden enthousiast mee. Daarna begonnen de wedstrijdjes van ieder 12 minuten. Alle ingrediënten van wat sport mooi maakt waren vandaag aanwezig, strijd, vreugde, plezier, omgaan met teleurstellingen, winnen en vooral sportiviteit. Veel enthousiaste ouders en leerkrachten zagen toe hoe hun kinderen veel plezier beleefden aan het spelletje handballen.


Er werd gestreden in 2 poules en de finale werd uiteindelijk gespeeld tussen de teams van de Anne Frank school en het ’t Kofschip. In de laatste minuut won de Anne Frank school met 1-0.

’s Middags was de beurt aan de bovenbouw, de groepen 6 t/m 8. Hier wel iets minder teams maar de vreugde was er niet minder om. Om 16.30 uur werd hier de finalewedstrijd gespeeld, De Wilgenhoeck 1 tegen de Wilgenhoeck 2. De eindstand was 7-1 in het voordeel van Wilgenhoeck 1. Alle spelers kregen van DES ’72 een vaantje als dank voor hun deelname en als aandenken aan deze geslaagde dag. Supermarkt C1000 had voor de winnaars een taart beschikbaar gesteld.
DES ’72 kan terugkijken op een fijne handbaldag!

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.