Fancy fair succesvol verlopen

16 oktober 2005
Fancy fair succesvol verlopen

PAPENDRECHT – De op zaterdag 24 september gehouden Fancy fair/Rommelmarkt bij Speeltuinvereniging "De Wip-Wap", Tesselschadestraat te Papendrecht is een groot succes geweest. De netto opbrengst van deze dag was € 900,00. Met dit bedrag kan het bestuur een aantal wensen in vervulling laten gaan. Gedacht wordt aan een eigen geluidsinstallatie en nieuw tuinmeubilair. Deze opbrengst is grotendeels bereikt door de welwillenden sponsoring door vele winkeliers uit Papendrecht. Zij hebben belangenloos diverse mooie prijzen beschikbaar gesteld.
Het speeltuinseizoen is nu officieel ten einde, wel zijn er in de winter nog een aantal activiteiten voor leden zoals de Sinterklaasmiddag, Kerstknutselen, een Kinderbingo, ook kan het speeltuingebouw gehuurd worden voor kinderfeestjes, meer informatie hierover kunt u krijgen bij Joke Stroomberg, 078-6410617.
Omdat het mooie nazomerweer nog steeds aanhoudt is de speeltuin in de herfstvakantie nog 3 middagen, maandag, woensdag en vrijdag, geopend van 13.00 uur tot 17.00 uur. Bij slecht weer blijft de speeltuin gesloten. Voor informatie hierover kunt u ook contact opnemen met bovenstaand telefoonnummer of naar de speeltuin bellen. (078-6159966)

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.