Man krijgt boete voor fietsen zonder verlichting

15 oktober 2005

PAPENDRECHT- Op 15 oktober rond 02.15 uur is een 24-jarige man uit Papendrecht aangehouden. Dit gebeurde op de Vrijheer van Eslaan. De man viel op omdat hij nogal slingerend over de weg reed. Ook had hij geen verlichting op de fiets. Toen de Politie Zuid-Holland-Zuid hem aansprak en vroeg naar zijn legitimatie, liet hij die zien maar trok hij het vrijwel direct weer uit de hand van de agent. Hij werd ineens zeer agressief. Hij had veel te veel gedronken. Hij is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau in Sliedrecht. Daar kwam hij tot inkeer en besefte dat hij toch beter zijn mond had kunnen houden. Hij verliet met een boete van €25 voor het onverlicht fietsen het politiebureau.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.