Gratis compost af te halen op gemeentewerf

14 oktober 2005

PAPENDRECHT – Van maandag 17 tot en met vrijdag 21 oktober is op de gemeentewerf aan de Willem Dreeslaan gratis compost af te halen. (Er is 15 ton beschikbaar, maar: op is op.) Compost is te gebruiken als grondverbeteraar en om op te hogen. Geïnteresseerden moeten wel zelf een schep en een zak of emmer meebrengen. De openingstijden van de werf zijn van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 12.00 uur en van 13.00 uur tot 16.00 uur. Op zaterdagen is de werf geopend van 13.00 uur tot 15.30 uur. De gemeentewerf is te bereiken via telefoonnummer 078-6418800.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.