Wegen afgesloten wegens werkzaamheden

14 oktober 2005

PAPENDRECHT – De Badhuisstraat is tussen Weteringsingel en Boomgaardstraat woensdag 19 oktober tussen 6:00 en 16:00 uur gedeeltelijk afgesloten voor verkeer vanwege bouwwerkzaamheden. Het eenrichtingverkeer in de Boomgaardstraat wordt vanwege deze afsluiting tijdelijk opgeheven.

Maandag 17 oktober 2005 is vanwege asfalteringswerkzaamheden de Veerweg ter hoogte van de P.C. Hooftlaan afgesloten voor alle verkeer. Omleidingen worden ter plaatse aangegeven. (Ook de hulpdiensten worden tijdig op de hoogte gebracht.)

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.