Ongeval door te veel drank

14 oktober 2005

PAPENDRECHT- Op een fietspad langs de A15 kwam een 24-jarige bromfietser uit Sliedrecht ten val. Passanten troffen hem al liggend op het fietspad aan en belden de Politie Zuid-Holland-Zuid. Aan de sporen op het wegdek te zien had hij een behoorlijke val gemaakt. Toen hij opstond maakte de man een afwezige indruk. Nadat hij door het ambulancepersoneel was onderzocht wilde de politie hem toch even laten blazen. De man blies een ‘P’; hij had te veel gedronken. De man is uit voorzorg voor onderzoek naar het ziekenhuis vervoerd. Dit gebeurde op 14 oktober rond 17.45 uur.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.