Man is auto kwijt na rijden zonder rijbewijs

13 oktober 2005

PAPENDRECHT – Donderdagmiddag 13 oktober is een 81-jarige man aangehouden en zijn auto in beslag genomen. De man reed in zijn auto in de P.J. Oudstraat maar was niet in het bezit van een geldig rijbewijs. Omdat het niet de eerste keer was dat de man optrad als bestuurder zonder in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs, werd nu ook zijn auto in beslag genomen. De man is na verhoor heengezonden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.