Jongere aangehouden voor bedreiging

11 oktober 2005

PAPENDRECHT- Een 18 jarige jongen uit Dordrecht is door politieagenten aangehouden wegens bedreiging. Dit gebeurde op dinsdagmiddag 11 oktober 2005 aan de Brederodelaan. De jongen bedreigde een jongen uit Hendrik Ido Ambacht (leeftijd onbekend). De verdachte is aangehouden en in verzekering gesteld. De bedreiging is gedaan na een onenigheid tussen beiden. De politie onderzoekt de zaak.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.