Hoofdrol voor Jeffrey de Bosscher bij TTV Papendrecht

08 oktober 2005
Hoofdrol voor Jeffrey de Bosscher bij TTV Papendrecht

PAPENDRECHT - Met maar liefst twee invallers reisde Eddie van Weelde vrijdagavond naar Gouda voor een treffen tegen Ilac 3. Papendrecht 1, koploper in de promotieklasse, was ernstig gedupeerd door de afwezigheid van zowel Richard Steenhuisen als Winnie van Rooy. In veteraan Joop Joosten werd een ervaren invaller gevonden, maar bij tweedeklasser Jeffrey de Bosscher waren de verwachtingen uiteraard minder hoog. Als dragende speler diende Eddie optimaal te presteren en gelukkig voldeed hij aan die opdracht door een hattrick te spelen en samen met Jeffrey werd ook het gelegenheidsdubbel winnend afgeloten. Zoals gehoopt verhoogde Joop Joosten met een winstpartij de tussenstand. Geheel onverwacht voegde toch ook Jeffrey (foto) een extra punt toe en kon de seniorenselectie met een nipte 4-6 winst huiswaarts keren. Doordat Smash 1 met 9-1 won van VVV 3 delen Smash en Papendrecht momenteel de koppositie.

Ook op dinsdagavond werd Jeffrey de Bosscher gevraagd om te acteren als invaller bij Papendrecht 3 in de 1e klasse. Dit gepromoveerde team kent een moeizame competitiestart. Niet langer kan het teren op de hattricks van Hanno van Sintmaartensdijk en ook dinsdag scoorde Hanno slechts tweemaal. Patrick van Vooren bleef voor de tweede maal dit seizoen met lege handen en ook zijn dubbel met Hanno eindigde in het voordeel van BOK 1 uit Bodegraven. Aan Jeffrey was het te danken dat het verlies tot 4-6 kon worden beperkt, want deze zeer gemotiveerde speler beantwoordde de uitnodiging van het hogere team met twee klinkende overwinningen.

Omdat het spelen van drie wedstrijden in een week ook voor Jeffrey de Bosscher wel wat veel werd, was Eric van der Cammen uit het stof gehaald om vrijdagavond Papendrecht 5 te completeren. Na een afwezigheid van twee jaar diende Eric uiteraard weer te wennen aan het competitiespel en zijn nederlaag in zijn eerste partij was dan ook niet geheel onverwacht. Dat men het tafeltennisspel niet zo snel verleert demonstreerde Eric door vervolgens zijn volgende twee partijen wel te winnen. Nathalie Nobel en Adino Bosch demonstreerden de reeds opgebouwde zes punten voorsprong in deze tweede klasse aan het bezoekende Dordrecht 7 en beiden wonnen alle partijen alsmede het dubbel. Na vier wedstrijden en met een riante voorsprong kunnen de bloemen voor team 5 al besteld worden.

Zaterdagmiddag speelden twee jeugdteams een thuiswedstrijd in De Kooy. De jeugdselectie ontving koploper Trefpunt 1 uit Krimpen a/d Yssel. Arvin van Gameren was niet het minst onder de indruk van de status van de bezoekers en voor de derde achtereenvolgende maal bleef hij ongeslagen en speelde hij gedecideerd een hattrick. Samen met Wouter Lagendijk werd daar ook het dubbel aan toegevoegd. Wouter kende het genoegen van een winstpartij en ook Iris Kornet, zij het zeer nipt, wist de slotpartij in 5 games te winnen. Met een verdiende 6-4 winst behoudt Papendrecht 1 de tweede plaats in de derde klasse met slechts één punt achterstand op Trefpunt 1.

Het vierde jeugdteam ontving het hoger geklasseerde Top Spin 2 uit Oud Alblas. Daniël Kleijn mist nog techniek en ervaring om van betere spelers te winnen en ook Falco Zoutewelle bleef met lege handen, mede doordat hij een knieblessure opliep. De meer ervaren Laurens Langeveld verzaakte niet en speelde een verdienstelijke hattrick. Ook zijn dubbel met Daniël wist hij winnend af te sluiten en daardoor het verlies tot 4-6 te beperken.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.