Excelsior: wild geraas bereidt zich voor

07 oktober 2005

PAPENDRECHT – Excelsior is er vroeg bij dit jaar; er worden binnen de vereniging reeds voorbereidingen getroffen voor de Sinterklaas-periode. Behalve dat Excelsior de intocht van Sinterklaas in Papendrecht zoals ieder jaar muzikaal zal begeleiden, maakt de vereniging dit jaar haar debuut met het orkestje "Wild Geraas"!

Excelsior wil haar muzikale kennis graag inzetten voor het opvrolijken van Sinterklaas-vieringen in de regio door deze een extra feestelijk tintje te geven met muzikale omlijsting door een orkestje van Zwarte (hulp)Pieten : "Wild Geraas". Een Sinterklaas-viering zonder veel zang en muziek is voor de kinderen tenslotte ondenkbaar en daarom helpt Excelsior graag mee om er voor ieder een echt feest van te maken. "Wild Geraas" is dan ook zeer breed inzetbaar.

Zowel zeer ervaren als minder ervaren muzikanten zullen meespelen in het orkestje, dat van elk Sinterklaasliedje een feestje voor de kinderen (én volwassenen) maakt, met in het repertoire zowel traditionele Sinterklaasliedjes als moderne bewerkingen en potpourri's en op verzoek ook algemeen repertoire. Er wordt al gewerkt aan het realiseren van mooie kleding voor de hulppieten en ook de muzikale voorbereiding is in volle gang. 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.