Man breekt beide polsen in kop-staartbotsing

03 oktober 2005

PAPENDRECHT - Op de A15 ter hoogte van Papendrecht heeft maandagmiddag 3 oktober een kop-staartbotsing plaatsgevonden. Een 69-jarige man uit Dordrecht op de motorfiets reed achterop een personenauto waarin een 28-jarige man uit Gorinchem achter het stuur zat. De motorrijder zag vermoedelijk te laat dat er file stond. De man brak zijn beide polsen. De automobilist kwam met de schrik vrij. De motorfiets raakte total-loss.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.