Hulp bij invullen formulieren zorg- en huurtoeslag.

30 september 2005

PAPENDRECHT – Papendrechtse ouderen die in aanmerking komen voor Zorg- en Huurtoeslag 2006 hebben van de belastingdienst hiervoor formulieren toegezonden gekregen. Er wordt een speciaal spreekuur georganiseerd voor ouderen die hulp nodig hebben bij het invullen.

Deskundigen van de FNV belastingservice zijn hiervoor voor alle Papendrechtse ouderen op dinsdagmiddag 11 oktober en maandagmiddag 24 oktober in het Dienstencentrum aanwezig. Men moet een afspraak maken via het Pluspunt, telefoon 6410310 (op maandag-, dinsdag-, donderdag- en vrijdagochtend tussen 9.00 uur en 10.30 uur.

Voor een goede opgave is het noodzakelijk om gegevens over het inkomen in de vorm van belastingaangifte 2004, cq de jaaropgave(n) 2004 en/of een recent bankafschrift, met daarop de uitkering of het salaris mee te nemen. De definitieve hoogte van de toeslagen wordt vastgesteld bij de belastingaangifte in 2007, dus de aanvraag moet zeer zorgvuldig ingevuld worden om correcties in 2007 te voorkomen.

Denkt men ook in aanmerking te komen voor een tegemoetkoming buitengewone uitgaven (TBU) dan kan men een formulier ophalen waarop al deze bijzonder uitgaven ingevuld kunnen worden. Deze formulieren zijn verkrijgbaar bij het Pluspunt, P.S. Gerbrandystraat 31 te Papendrecht.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.