DES'72 veel te sterk voor BEVO 2

24 september 2005
DES'72 veel te sterk voor BEVO 2

PAPENDRECHT - Zaterdag 24 september 2005. Na 8 minuten speeltijd prijkte een 9-0 stand op het scorebord in het voordeel van DES. Het tweede team van BEVO, dat vorige week AHC-Kolping nog versloeg, leek een enorme afstraffing tegemoet te gaan. De mannen uit Panningen hadden zich de verre reis uit Limburg beter kunnen besparen want DES was vandaag duidelijk een maatje te groot. Vooral de eerste twintig minuten stond het vizier op scherp en kwam BEVO nauwelijks in het spel voor. Met een comfortable 17-4 voorsprong konden de mannen aan de thee.

Na de rust nam DES wat gas terug en kon BEVO ook tot scoren komen. Ze konden echter het gat niet verder dichten dan tien punten. Lange tijd bleef dit verschil in stand en gingen de scores gelijk op. De laatste 10 minuten drongen de mannen van coach Dino Skorrnja iets harder aan en liep DES uit naar een 35-22 eindstand. Jeugdkeeper Patrick van Engelsdorp maakte vandaag een droom debuut in het 1ste team van DES met een paar mooie reddingen en een gestopte strafworp. Volgende week speelt DES in Zevenbergen tegen Groene Ster.

Doelpunten DES'72: Michael Oosterbaan 8x, Remco Peters 7x, Arjan Koster 6x, Peter Steenbergen 4x, Andre Kraaijeveld 3x, Oskar Broz 3x , Alvin van de Kuil 2x en Joost van Est 2x

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.