Hervormde kerk Papendrecht start eigen website

22 september 2005

PAPENDRECHT – Ongeveer de helft van de kerken in Papendrecht had al een eigen website, maar sinds 18 september is ook de grootste kerk van Papendrecht, de Hervormde Kerk (Sionskerk en Grote Kerk) vertegenwoordigd op het web. Na ruim een jaar van voorbereiding staat er nu een uitgebreide site met allerlei infomatie over de diensten, het geloof en het verenigingsleven. Verder heeft ook de jeugd een uitgebreide rubriek met info gekregen.

Het kostte in de voorbereiding vooral veel tijd om alle leden van de kerk goed te infomeren en de juiste informatie te vergaren. Er zijn meerdere webmasters aangesteld om de website actueel te houden en verder uit te breiden.

Ter ere van de start van de wesbite is er voor alle kinderen van de gemeente een kleurwedstrijd gestart. Iedereen tot 12 jaar mag meedoen en er zijn leuke prijsjes te winnen. De website en de prijsvraag is te vinden op www.hervormdpapendrecht.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.