Politie houdt man aan die doorrijd na ongeluk

21 september 2005

PAPENDRECHT – De politie heeft woensdagmiddag 21 september een 53-jarige man uit Papendrecht aangehouden in Bleskensgraaf. De man was doorgereden na een aanrijding in Papendrecht in de H.W. Mesdagstraat. De man reed daar in een bus met aanhangwagen. De aanhanger kwam los van de bus en kwam tot stilstand tegen een geparkeerde auto. Dit voertuig had zware materiële schade. De 53-jarige liet zijn gegevens achter bij de auto maar reed daarna door naar een klus. Hij wilde niet wachten op de politie. De politie traceerde de man en hield hem aan. Na verhoor is hij in vrijheid gesteld.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.