Man aangehouden voor lastigvallen jong meisje

21 september 2005

PAPENDRECHT - De politie heeft op woensdagmiddag 21 september een 38-jarige man uit Papendrecht aangehouden op verdenking van het lastigvallen van een 11-jarig meisje uit Papendrecht. Het meisje was op woensdag 14 september j.l. bezig met het bezorgen van kranten in de P.J. Oudstraat toen zij werd aangesproken en lastig gevallen door een onbekende man. Hij betaste haar onzedelijk.

Het meisje deed aangifte op woensdag 21 september j.l. De politie stelde direct een onderzoek in en wist op basis van een goed signalement de verdachte diezelfde middag (21 september) nog aan te houden. De verdachte is ingesloten. De politie onderzoekt of de man mogelijk bij andere zaken is betrokken.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.