Interval dringend op zoek naar cursusbegeleider

20 september 2005

PAPENDRECHT – Jeugdcentrum Interval is dringend op zoek naar een vrijwilliger die de fietscursus voor allochtone vrouwen wil gaan begeleiden. De cursus bestaat uit 20 lessen (10 theorie en 10 praktijklessen). De startdatum en cursusdata zijn in overleg. Voor meer informatie kunt u bellen met Interval telefoonnummer 078-6150993 en vragen naar Hannelore, mailen kan ook, h.vhamburg@papendrecht.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.