Politie deelt proces-verbalen uit bij bromfietscontrole

20 september 2005

PAPENDRECHT – De politie heeft op dinsdag 20 september een bromfietscontrole met staandehouding gehouden in Alblasserdam, Nieuw-Lekkerland en Papendrecht. De controle vond plaats op de Oude Torenweg en Anjerstraat in Alblasserdam, op de Planetenlaan in Nieuw-Lekkerland en in de Poldermolen in Papendrecht. De actie was gericht op de constructiesnelheid van de voertuigen, dragen van de helm en het in orde zijn van de papieren.

Er werden 24 overtredingen geconstateerd; 13 proces-verbalen voor overtreding van de constructiesnelheid, 2 proces-verbalen voor gladde banden, 2 proces-verbalen voor het niet dragen van de helm, 2 proces-verbalen voor het niet tonen van het certificaat, 2 proces-verbalen voor het niet hebben van een certificaat, 2 proces-verbalen voor het niet bij zich hebben van een id-bewijs en 1 proces-verbaal voor verkeerde reminrichting.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.