Armoede de wereld uit binnen 15 jaar?

14 september 2005
Armoede de wereld uit binnen 15 jaar?

PAPENDRECHT – Papendrecht is een van de gemeenten waar van maandag 12 tot en met vrijdag 16 september een spandoek (van 6 x 1.50 meter) aan de gevel van het gemeentehuis wappert met de tekst ‘Armoede de wereld uit’. Doel hiervan is aandacht te vragen voor de zogenaamde ‘millenniumdoelen’, enkele wereldproblemen rond het thema armoede die de Verenigde Naties in 2000 benoemden. Toen beloofden de 189 lidstaten van de Verenigde Naties binnen vijftien jaar armoede in de wereld flink terug te dringen. (Zie ook www.maakhetwaar.nl)

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.