Man aangehouden na bedreiging

14 september 2005

PAPENDRECHT - De politie heeft op woensdagmorgen 14 september een 30-jarige man uit Papendrecht aangehouden. Dit gebeurde op het terrein van het asielzoekerscentrum aan de Oostkil in Papendrecht. De man wordt verdacht van bedreiging van een andere bewoner op het terrein, een 37-jarige man. De man zou geen fiets van de 30-jarige hebben willen kopen omdat hij het vermoeden had dat de tweewieler was gestolen. De verdachte is aangehouden en na verhoor in verzekering gesteld.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.