Man wordt twee keer aangehouden voor rijden onder invloed

14 september 2005

PAPENDRECHT - Een 38-jarige man uit Heerjansdam is in de nacht van woensdag 14 september twee keer in de kraag gevat door de politie. Op de Scheidingslaan controleerde de politie de man. Hij bleek teveel gedronken te hebben (560 ugl). De man kreeg een rijverbod van 6 uur maar hield zich daar niet aan. Even later zag de politie de man wederom rijden, deze keer op de Veerweg. Hij werd weer aangehouden voor rijden tijdens een rijverbod en weer rijden onder invloed. Er wordt proces-verbaal opgemaakt.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.