Praise900: Uniek evenement in Vondelpark

12 september 2005
Praise900: Uniek evenement in Vondelpark

PAPENDRECHT - Leden uit maar liefst tien verschillende kerken van Papendrecht hebben de handen ineen geslagen om een uniek evenement te organiseren: Praise900. Voor alle leeftijden is er een zeer uitgebreid programma dat op zaterdag 24 september 2005 in het Vondelpark plaatsvindt.

De gehele zaterdag zijn er diverse activiteiten in het park. Om 12:00 uur wordt het evenement officieel geopend door burgemeester De Bruin. Om 13:30 uur begint het programma voor kinderen, waaraan o.a. dramagroep ‘De Spiegel’ zal bijdragen. Het is een programma met zang, muziek, dans en toneel dat kinderen aanspreekt. Om 15:30 uur richt Praise900 zich op volwassenen. Het Papendrechtse koor ‘Les Chantres met ruim 100 leden’ en de praise- en worshipband ‘Yadah’ staan dan op het podium. Verder verzorgt zanger Ralph van Manen met band een optreden. 's avonds van 19:00 uur is er een speciaal programma voor tieners en iedereen die zich jong voelt. Hiervoor is MIC en de danceformatie ‘Triple-G’ ingeschakeld en aan het eind van de dag sluit en Ralph van Manen het evenement af.

Met behulp van 2 sterke beamers worden er videobeelden, songteksten en een presentatie getoond. Salsa radio zal de gehele dag aanwezig zijn om stukjes van het programma live uit te zenden.

De gehele dag vinden er naast het hoofdpodium diverse activiteiten plaats. Onder andere zijn er een reuzespringkussen, survivalbaan, hoogwerker, voetbalkooi, kratten stapelen en klimwand aanwezig. Voor de kinderen zijn er 's middags allerlei knutsel- en spelactiviteiten. Er zal ook een grote witte tent op het terrein staan waar bezoekers terecht kunnen met problemen of vragen over het christelijke geloof. Verder staan er tientallen organisaties met een stand op het terrein en is er de mogelijkheid om een drankje en hapje te nuttigen. Zelfs een prima avondmaaltijd kan door de catering worden verzorgd, zodat bezoekers geen seconde van het evenement hoeven te missen!

Om het evenement Praise900 te organiseren is een werkgroep opgericht (zie ook foto met enkele leden) met vrijwilligers uit de volgende kerken van Papendrecht: Agapègemeente, Bethlehemkerk, Elimkerk, Evangelische gemeente De Schuilplaats, Grote Kerk, Morgensterkerk, Rooms-Katholieke Parochie, Sionskerk, Vergadering der Gelovigen en de Vrije Baptistengemeente Papendrecht. Nog nooit hebben zoveel verschillende kerken uit Papendrecht samengewerkt! Praise900 wordt dan ook het één van de grootste evenementen tijdens Papendrecht900 en het grootste christelijke evenement ooit in Papendrecht. Het gehele Vondelpark zal dan ook in gebruik genomen worden, dus naast het hoofdveld worden ook alle bijvelden benut.

Op de uitgebreide website www.praise900.nl is een routebeschrijving te vinden en een plattegrond van het Vondelpark. Bezoekers worden verzocht om zoveel mogelijk met de fiets, lopend of het Openbaar Vervoer te komen, aangezien de parkeergelegenheid beperkt is. Op deze website kunt ook terecht voor uitgebreide info over de optredende artiesten, bands en koren.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.