Jongeren aangehouden voor bekladden elektriciteitshuisje met graffiti

11 september 2005

PAPENDRECHT – De politie heeft op zondagmiddag 11 september twee jongeren van 17 en 18 jaar uit Oud-Alblas aangehouden op het fietspad langs de A15 tussen Papendrecht en Sliedrecht. De twee hadden even daarvoor graffiti gespoten op een elektriciteitshuisje nabij de fietsbrug langs de A15-zuidbaan.

Dit werd gezien door een politieagent. De jongens werden aangehouden terzake vernieling. Bij een van de jongens werden in een rugtas spuitbussen aangetroffen. Deze zijn in beslag genomen. Beiden hebben de vernieling bekend. Ze zijn na verhoor in vrijheid gesteld. Er wordt proces-verbaal opgemaakt.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.