De Geul zwemt eerste ZRO competitiewedstrijd

10 september 2005

PAPENDRECHT - Dit weekend werd de eerste wedstrijd in de ZRO competitie gezwommen in zwembad De Hooght in Papendrecht. Deze wedstrijd en de volgende wedstrijd dienen om te bepalen in welke klasse de Geul uiteindelijk zal gaan uitkomen de rest van het seizoen. Het streven is om de B-klasse te halen en er werden zaterdag door de zwemmers goede zaken gedaan om dit doel te bereiken.

Bij de jongste deelnemers zorgden Femke van der Linde, goud op de 50 vrij en brons op de 100 school, Chadassa Mannee, zilver op de 100 school, Debby van Steenderen, brons op de 50 vrij, Chris Verhoek, zilver op de 50 school en brons op de 100 vrij en Jesse de Win, brons op de 50 school, voor de nodige punten.

Bij de junioren werd Bas van den Sigtenhorst eerste op de 100 school, Jasper de Win tweede op de 100 vrij en Carmen Baart derde op de 50 vrij. Senna van Dongen, zilver op de 100 vrij, Chantal van der Perk, zilver op de 50 vlinder en Martijn de Win, brons op de 50 vlinder en de 200 vrij, pakten belangrijke punten bij de jeugd. Samantha van Eijk pakte bij de meisjes senioren zilver op de 200 wissel en brons op de 100 vrij.

Tot slot veroverde het heren estafette team met Marcel van der Perk, Martijn de Win, Wouter de Win en Jan Dam brons op de afsluitende 4x 50 wisselslag estafette. Naast al deze medailles werden er ook veel persoonlijke records gezwommen zodat gezegd kan worden dat de Geul, met een selectie die wat in de breedte gegroeid is, een goede start heeft gemaakt dit zwemseizoen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.