Man aangehouden voor rijden onder invloed en zonder rijbewijs

10 september 2005

PAPENDRECHT - Zaterdagochtend 10 september is een 26-jarige man uit Etten-Leur aangehouden nadat hij met teveel drank op achter het stuur betrapt werd. De man werd op de Burgemeester Keijzerweg gecontroleerd door surveillerende agenten. Hij blies boven de streep en werd aangehouden. Op het politiebureau bleek de man bovendien ook niet over een geldig Nederlands rijbewijs te beschikken. Hij is na verhoor heengezonden. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.