Politie is onwetend over vechtpartij

10 september 2005

PAPENDRECHT - Zaterdagavond 10 september zijn bij een vechtpartij op de Vrijheer van Eslaan en de Zonnebloemstraat vier mensen gewond geraakt en twee mannen aangehouden. Omstreeks 20.40 uur belden getuigen naar de politie om te melden dat er op straat gevochten werd door meerdere mannen en dat daarbij gewonden zouden zijn gevallen. Gealarmeerde agenten troffen op de genoemde lokatie diverse mannen met steekwonden aan. Twee mannen van 29 en 33 jaar, beiden uit Papendrecht, werden aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de vechtpartij waarbij gebruik gemaakt werd van een mes.

De drie slachtoffers, 21, 42 en 49 jaar allen uit Papendrecht, werden voor behandeling van hun verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. Ook de 29-jarige verdachte moest zich in het ziekenhuis laten behandelen aan een verwonding die hij opliep tijdens de vechtpartij. De twee verdachten zijn inmiddels in verzekering gesteld. Er bestaat onduidelijkheid over de toedracht van de vechtpartij, mogelijk zijn er nog getuigen die zich nog niet bij de politie gemeld hebben en wat meer kunnen vertellen.

Zij worden verzocht zich te melden bij de politie via telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief). De recherche stelt een onderzoek in naar de toedracht van de vechtpartij.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.