Man slaat jongen die zijn moeder verdedigt

07 september 2005

PAPENDRECHT- Bij een horecagelegenheid aan de Eilandstraat deelde een 40-jarige man uit Papendrecht klappen uit aan een 12-jarige plaatsgenoot. Ook werd zijn fiets vernield. De Politie Zuid-Holland-Zuid ging er op af en hield de man aan. De reden was dat de jongen het opnam voor zijn moeder die eerder ook een klap had gehad van de 40-jarige. Toen de jongen daar iets van zei moest hij het zelf dus bekopen met klappen. Dit gebeurde op 7 september rond 21.00 uur.

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.