Parkeerplaats bij tennisbanen Oostpolder afgesloten op 14 september

06 september 2005

PAPENDRECHT - Woensdag 14 september wordt de weg naar de parkeerplaats bij de tennisbanen in de Oostpolder geasfalteerd. Het betreft het weggedeelte parallel langs de Burgemeester Keijzerweg tussen de parkeerplaats bij Partycentrum The Bridge/La Fontaine en het tenniscentrum. Als gevolg van die werkzaamheden is de parkeerplaats, waar ook passagiers van de Interliner hun auto parkeren, die hele dag niet bereikbaar.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.