Wegwerkzaamheden en afgesloten straten

06 september 2005

PAPENDRECHT - Tot en met december 2006 worden vier parkeerplaatsen aan de Groen van Prinstererstraat gebruikt voor een bouwkeet.

Eveneens tot december – en wel tot en met 16 december – is een parkeerplaats in de Violenstraat in gebruik voor onder meer opslag van schilderspullen.

Zaterdag 3 september is de Markt afgesloten vanwege jubileumactiviteiten van het Rode Kruis.

De Schoolstraat wordt ter hoogte van de bibliotheek zaterdag 10 september afgesloten voor verkeer vanwege een braderie.

Het parkeerterrein aan de Lange Tiendweg is zaterdag 8 oktober afgesloten vanwege activiteiten in het kader van de landelijke politiedag.

Maandag 5 september worden de werkzaamheden voor het ‘woonrijp maken’ van de Noordkil, Oostkil en de Zuidkil vervolgd. Het gebied tussen het AZC en de inrit naar de MCD-winkel is de komende tijd afgesloten. Natuurlijk worden de hulpdiensten hierover geïnformeerd; de busdienst van Arriva rijdt vanaf maandag 5 september een aangepaste route en ter plaatse zijn omleidingsroutes aangegeven.

Eénrichtingverkeer Veerweg ter hoogte van bouwplaats De Meent: vanaf maandag 5 september 2005 geldt op de Veerweg ter hoogte van de bouwplaats op De Meent éénrichtingverkeer en wel in de rijrichting van noord naar zuid. Deze maatregel is nodig om ruimte te creëren op de bouwplaats voor steigers voor de bovenbouw van het nieuwe winkelcentrum. Hulpdiensten worden uiteraard tijdig op de hoogte gesteld en de omleidingen worden ter plaatse aangegeven.

Asfaltering Tiendweg-oost: donderdag 8 september is de Tiendweg-oost afgesloten voor verkeer in verband met asfalteringswerkzaamheden aan de weg. Ook in dit geval worden hulpdiensten en belanghebbenden tijdig geïnformeerd.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.