Mannen die probeerden fiets te stelen aangehouden

03 september 2005

PAPENDRECHT - Een 20-jarige man uit ’s-Gravendeel en een 18-jarige man uit Papendrecht zijn op 3 september op respectievelijk Meindert Hobbemastraat en de Burgemeester Keijzerweg aangehouden. Een getuige zag dat de twee zich verdacht ophielden bij een fiets die op de Burgemeester Keijzerweg geparkeerd stond. Toen de twee de politie zagen komen, renden ze weg. Na een korte achtervolging konden beiden aangehouden worden. Ze verklaarden beiden dat ze de fiets wilden stelen. Bij de 18-jarige werd nog een mes gevonden en in beslaggenomen. De twee zijn ingesloten.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.