Man aangehouden voor bedreigen buschauffeur

02 september 2005

PAPENDRECHT - Een 22-jarige man uit Dordrecht is op 2 september op de Pieter Zeemanlaan aangehouden. Hij rad ruzie met een buschauffeur en bedreigde hem. De man stapte op de Deltalaan in Sliedrecht in en was op weg naar Dordrecht. De bus ging echter naar Rotterdam. Toen de chauffeur hem dat meldde, werd de man boos en bedreigde hem met een klap. In Papendrecht voegden zich agenten in de bus om de man mee te nemen. Hij is na verhoor in vrijheid gesteld en krijgt een dagvaarding in de bus.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.