Dronken mensen krijgen rijverbod

02 september 2005

PAPENDRECHT - Een 31-jarige automobilist uit Alblasserdam is op 3 september op de Burgemeester Keijzerweg aangehouden met teveel alcohol op. Hij kreeg een rijverbod van 7 uren.

Een 46-jarige vrouw uit Dordrecht is op 4 september op de Oostkil aangehouden. Ze was met haar auto in een sloot gereden. Ze bleef ongedeerd en kon er zelf uitklimmen. Ze bleek daadwerkelijk teveel alcohol op hebben en kreeg een rijverbod van 5 uren.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.