Gewonden bij kop-staartbotsing

30 augustus 2005

PAPENDRECHT - Dinsdagavond 30 augustus zijn een 34-jarige man en zijn 34-jarige vrouw, beiden uit Nieuw-Lekkerland, gewond geraakt toen zij aangereden werden door een andere personenauto. De man en vrouw stonden stil voor het verkeerslicht bij de N3. Dit werd te laat opgemerkt door een 45-jarige automobilist uit Nieuw-Lekkerland die achterop de auto van het stel reed. De vrouw werd met bekkenklachten en de man met nekklachten overgebracht naar het ziekenhuis. Na behandeling mochten zij het ziekenhuis verlaten. De politie maakt proces-verbaal op.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.