Zuid-Afrikaanse MIC afsluiter Praise900

29 augustus 2005
Zuid-Afrikaanse MIC afsluiter Praise900

PAPENDRECHT - Onverwacht is de Zuid-Afrikaanse band MIC geboekt voor een optreden bij Praise900 in Papendrecht. MIC is opgericht in 1989 in Zuid-Afrika door Steve Rothquel. Momenteel bestaat de band uit 4 mannen: Theran Knighton-Fitt, Steve Rothquel, Peter Stainbank en Marlon van Whye. Het laatste album is getiteld ‘RE:Invention’. MIC staat voor lekker frisse andere popmuziek met elementen van hiphop en R&B. MIC zal optreden als afsluiter van Praise900.

Op zaterdag 24 september zijn er diverse activiteiten in het Vondelpark tijdens het evenement Praise900. ’s Middags om 13.00u begint het programma voor kinderen, waaraan o.a. dramagroep ‘De Spiegel’ zal bijdragen. Het is een programma met zang, muziek, dans en toneel dat kinderen aanspreekt. Aan het eind van de middag, om 15.30u, richt Praise900 zich op volwassenen. Het Papendrechtse koor ‘Les Chantres’ en de praise- en worshipband ‘Yadah’ staan dan op het podium. Verder verzorgt Ralph van Manen met band een optreden. In de avond om 19.30u is er een speciaal programma voor tieners en iedereen die zich jong voelt. Hiervoor is de danceformatie ‘Triple-G’ ingeschakeld, de bekende Ralph van Manen verzorgt een optreden en aan het eind van de dag sluit het Zuid-Afrikaanse MIC het evenement af.

De gehele dag vinden er naast het hoofdpodium diverse activiteiten plaats. Onder andere zijn er een reuzespringkussen, voetbalkooi en klimwand aanwezig. Voor de kinderen zijn er allerlei knutsel- en spelactiviteiten. Ook staan er vele organisaties met een stand op het terrein en is er de mogelijkheid om een drankje en hapje te nuttigen.

Om het evenement Praise900 te organiseren is een werkgroep opgericht met leden uit de volgende kerken van Papendrecht: Agapègemeente, Bethlehemkerk, Elimkerk, Evangelische gemeente De Schuilplaats, Grote Kerk, Morgensterkerk, Rooms-Katholieke Parochie, Sionskerk, de Vergadering der Gelovigen en de Vrije Baptistengemeente Papendrecht. Nog nooit hebben zoveel verschillende kerken samengewerkt! Praise900 wordt dan ook het grootste evenement tijdens Papendrecht900.

De ontwikkelingen zijn te volgen via de website: www.praise900.nl. Voor sponsoring zijn er diverse mogelijkheden. Hierover kunt u via de website meer informatie opvragen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.