SALSA opent nieuwe studio

29 augustus 2005
SALSA opent nieuwe studio

PAPENDRECHT - Op zaterdag 27 augustus werd de nieuwe studio van Salsa Radio in het Brederodehuis geopend. Vanaf 9:00 uur was de zender weer live te horen.

Om 12:00 werd de studio officieel geopend door burgemeester met muzikale ondersteuning van Muziekvereniging Excelsior. Van 13:00 tot 17:00 uur waren er allerlei optredens van Nederlandstalige artiesten. Voor degenen die terecht opmerken dat Salsa hier eigenlijk geen geld voor heeft: de hele dag werd gesponsord door verschillende bedrijven.

Van 16:00 tot 18:00 uur konden bezoekers zelf 10 minuten lang een stukje radioprogramma presenteren. Tot zondagavond 28 augustus 24:00 uur zond Salsa non-stop live uit.

De hele middag konden bezoekers een kijkje nemen in de fraaie nieuwe studio, die duidelijk een verbetering is ten opzichte van de voormalige studio aan de Noordhoek. Ook hier was bijna alles gesponsord door het bedrijfsleven. Zo had Trendhopper nog net voor de opening een aantal banken en stoelen geschonken. Onder leiding van de nieuwe voorzitter Cees Florusse is er dus een bijzonder goede start met Salsa gemaakt!

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.