Jongen gebeten door hond

29 augustus 2005

PAPENDRECHT- Een 15-jarige jongen uit Papendrecht is op 29 augustus rond 19.00 uur op de Scheidingslaan gebeten door een hond. Hij had een bloedende wond op zijn rechterkuit. Het slachtoffer is aangeraden naar het ziekenhuis te gaan voor een tetanusprik. De jongen vertelde dat het gaat om een Duitse herder, die met zijn blonde eigenaresse van ongeveer 20 jaar over de Scheidingslaan liep.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.